Beroemde vrouwen tantra massage cursus

beroemde vrouwen tantra massage cursus

Maak de godin in je wakker, bevrijd jezelf van blokkades en trauma. Boek een Tantrische massage. Speciaal in onze tantra shop de 'Love Touch' massage stick - Een ' tantrische Onze workshops of cursussen zijn toegankelijk voor alle vrouwen ; ook voor. Inclusief de massagecursus Tantric Love Touch deel I.; deze is verweven in de middag- of dagworkshop, Vrouwen tantra (verwen) workshop, Shatavari.

Videos

Tantra masáž s Evou II In gaven zij daar naast Reikicursussen ook Innerlijk Kind en Gestalt in Tantra (zowel gemengd als alleen voor vrouwen), TantricFlow en Tantra Massage. Wat betreft langer durende trajecten: Helios biedt de Tantra Massage. Tantra vrouwen workshops op Helios. Wij bieden op Helios de Vrouwen tantra weekenden en meerdaagses met Mariska Linnenbank aan. Klik voor meer info. Andere mooie reacties over onze massage- dagcursussen ' Tantric Love Touch Je begrijpt na de cursus heel goed waarom vrouwen en mannen op een aantal. beroemde vrouwen tantra massage cursus

Beroemde vrouwen tantra massage cursus - free

De cursus is geschikt voor vrijwel iedereen: Dit is GÉÉN gewone massagecursus maar de basis voor een wézenlijke 'LOVE TOUCH' met je partner! Het diepgaande effect komt ook doordat we meerdere technieken combineren. Daarom vragen we je om niet te mailen, maar op te bellen. Het is onbeschrijflijk wat een effect het op me had: Deze massage is gebaseerd op de Tibetaanse Kum Nye, een stroming die nog ouder is dan het Boeddhisme. Die keuze is natuurlijk aan jou.

Comments (1)

  1. beroemde vrouwen tantra massage cursus says:

    Talent, you will tell nothing..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *